Op zoek naar een gezonde levensstijl

Diabetes type 1 en 2

Vegetarisme/ veganisme

Algemeen voedingsadvies

Moeilijke eters

Intoleranties

We overlopen wat goed loopt en wat minder goed loopt. Je krijgt tips en motivatie om een weg te vinden naar een gezondere levensstijl.

Ik luister naar jouw verhaal, wensen en doelen. Je gaat naar huis met aandachtspunten. Ik ga aan de slag en maak een persoonlijk voedingsschema.

samen!

Dit is hoe ik je kan helpen:

Indien je een afspraak boekt bij  Sporthoeve 10  heb je de mogelijkheid om een uur VRIJ te sporten voor of na de consultatie met een meerprijs van 5 euro.

Tijdens het intakegesprek luister ik naar jouw verhaal, jouw wensen en doelen.
Het is een uitgebreid gesprek zodat ik jou zo goed mogelijk kan begeleiden en mijn advies kan afstellen op jouw levensstijl.
Na het intakegesprek ga je al met een aantal aandachtspunten naar huis waarmee je aan de slag kan ter voorbereiding van jouw persoonlijk voedingsschema.


Intage gesprek

Tijdens de opvolgconsultatie overlopen we wat goed loopt maar ook wat minder goed loopt. Hier krijg je ook nog extra tips en motivatie om een weg te vinden naar een gezonde levensstijl.

Opvolg gesprek

NEE! Ik geef je educatie omtrent de voedingsdriehoek en de macronutriënten en waarbij ik je help een gezonde levensstijl te ontwikkelen!

Moet ik een (crash)dieet volgen?

?

Dat is zeker niet verplicht! Ik werk met een persoonlijke aanpak. Dus als een voedingsschema niet past bij jou dan zoeken we samen naar een alternatief wat wel voor jou past!

Moet ik echt een schema volgen?

?

Een intake gesprek duurt ongeveer 60 min. Een tweede gesprek duurt ongeveer 45 min. Een opvolggesprek duurt ongeveer 30 min.

Hoe lang duurt eeen sessie?

?

Helemaal niet! Ik verplicht jou helemaal tot niets en wil dat je op je gemak bent wanneer we een consultatie hebben.

Moet ik verplicht op de weegschaal?

?

Ik kan je helpen bij het vinden van een gezonde levensstijl, bij Diabetes type 1 en 2, bij vegetarisme en veganisme, bij moeilijke eters, bij intoleranties en natuurlijk ook wanneer je graag algemeen voedingsadvies wilt!

Waarvoor kan ik bij jou terecht?

?

Verschillende ziekenfondsen voorzien een gedeeltelijke terugbetaling voor consultaties bij een erkend diëtist. Laat weten bij welk ziekenfonds je aangesloten bent en dan maak ik de terugbetaling in orde.

Ziekenfondsen

?

Veelgestelde vragen

-Michelle

"Het schema is heel duidelijk! Het lijkt me goed doenbaar en geeft me ook inzicht in hoe ik een meer verzadigd gevoel kan bereiken met vegetarische voeding."

-Melissa D.

"Jij geeft zoveel tips, echt tof! 
Ik ga het zeker proberen!

-Anne T.

"Heel veel goede tips en tricks gekregen over gezonde voeding en focus op een gezonde relatie met voeding"

-Kim v.

"Céline kan je zeer praktische tips geven over gezonde en evenwichtige voeding. Ook haar recepten zijn smaakvol en makkelijk te bereiden. Volg zeker ook haar workshops als je kan"

- Danny

"Bij deze wou ik u laten weten dat ik geen last meer heb in de darmen. Ik volg nog steeds het lactosevrije voedingsplan dat me wel bevalt. Bedankt om de oorzaak op een snelle manier aan te pakken"

yes please ⋙

Elke maand, gratis seizoensgebonden recepten vol met tips!

Recepten