Facebook Copy-color Created with Sketch.
Instagram-color Created with Sketch.

-Céline van Effelterre

Hallo! Ik ben Céline, een jonge gepassioneerde diëtiste met als missie je goed laten voelen in je eigen vel.

Hallo + Welkom!

🍄 HIPPE TOAST CHAMPIGNON MET WITTE BONENDIP 🍄

BENODIGDHEDEN VOOR DE DIP
🍄 1 blik witte bonen (400g)
🍄 2 – 3 el tahin 
🍄 1 teentje look
🍄 Snuifje zeezout
🍄 3 el citroensap
🍄 Scheutje olijfolie
🍄 Specerijen naar keuze (ik koos voor pikante paprikakruiden)

BENODIGDHEDEN VOOR 4 TOASTS CHAMPIGNON:
🍄 2 el olijfolie of truffelolie
🍄 2 teentjes look
🍄 750 g gehakte wilde champignons
🍄 1 tl zeezout
🍄 4 sneetjes geroosterd brood naar keuze
🍄 150 g witte bonendip
🍄 Tijm of peterselie om het gerecht af te kruiden

BEREIDINGSWIJZE:
1️⃣ Verwarm de olijfolie of truffelolie in een pan op een middelhoog vuur, stoof de look aan.
2️⃣ Voeg de gehakte champignons en het zeezout toe en bak 4 minuten tot de champignons mooi bruin gekleurd zijn.
3️⃣ Mix alle ingrediënten voor de dip en besmeer het op het geroosterde brood.
4️⃣ Schep er het paddenstoelenmengsel over en strooi de tijm of gehakte peterselie over de toast.

SMAKELIJK 😋

Heb je het receptje uitgeprobeerd? Laat dan zeker in de reactie weten wat je er van vond! 🤗

Liefs,
Céline 💛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

yes please ⋙

Elke maand, gratis seizoensgebonden recepten vol met tips!

Recepten