Facebook Copy-color Created with Sketch.
Instagram-color Created with Sketch.

-Céline van Effelterre

Hallo! Ik ben Céline, een jonge gepassioneerde diëtiste met als missie je goed laten voelen in je eigen vel.

Hallo + Welkom!

Zoals je misschien al hebt gemerkt, was het de laatste weken wat stiller op mijn blog. Dit kwam onder andere omdat ik bezig was met het afronden van het postgraduaat ‘voeding bij het jonge kind en adolescent’. Ondertussen ben ik officieel afgestudeerd als ‘kinderdiëtiste’.

Op deze blog kan je mijn aankomende evenementen terugvinden:

Dinsdag 13 juni kan je me om 19u terugvinden bij het ‘Huis van Het Kind Zottegem’. Hier leg ik de basisprincipes van gezonde voeding bij kinderen uit. Heb je thuis een moeilijk etertje? Dan kan deze infosessie ook handig zijn. Ik leg namelijk ook de basisprincipes uit van het leren proeven. Vervolgens krijg je heel wat handige tips mee naar huis.

Je kan je gratis inschrijven via volgende link:

Op zaterdag 24 juni kan je me in Oosterzele terugvinden op de ‘Roefeldag’. Daar stel ik de kinderen mijn beroep als diëtiste voor. Op een creatieve manier leren kinderen wat meer over gezonde voeding a.d.h.v. een gezelschapsspelletje. De inschrijvingen hiervoor worden op maandag 12 juni opengezet.

Hopelijk tot binnenkort!

Liefs,

Céline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

yes please ⋙

Elke maand, gratis seizoensgebonden recepten vol met tips!

Recepten